Instituti pêrfaqësohet nga Drejtori Ekzekutiv Dritëro Kadolli i cili pati takime të shumta me zyrtarë të bordit drejtues dhe përfaqësues të shteteve të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *