IVSP merr pjesë nē Konferencën ndërkombetare organizuar nga Federata Polake të Vlerësuesve dhe Tegova, përkrahur nga Unioni Europian.Pjesmarresit ne konferencë paten rast të shkëmbejne experienca ndërkombetare. Z. Dritëro Kadolli pat rastin të kete takime të ndara me: Michael MacBrien – Kêshilltar në TEGoVA David Magor – Drejtor Ekzekutiv i Institute of Revenues Rating and Valuation (IRRV) Krzysztof Grzesik – President TEGoVA, dhe zevendes President PFVA Si dhe me shume personalitete nga organizatat Europiane te Vlerësuesve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *